Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرد به اصطلاح کارشناس شبه رسانه ضدایرانی بی بی سی، از طریق آنتن این شبکه، صریحا از مردم می‌خواست که ارز‌های در دست خود را به فروش نرسانند. این فرد ضدانقلابِ متبوع بی بی سی فارسی، دستپاچه همچنین از حربه جاذبه ترس هم بهره جست و به دروغ مدعی شد، تحریم‌هایی که در راه است، مجددا قیمت ارز در ایران را بالا می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، دستگاه تبلیغاتی – امنیتی بی بی سی فارسی در ماه‌های اخیر علناً مرکزیت ستاد مشترک عملیات روانی علیه ایران را برعهده گرفته است.

تحلیل محتوای مطالب منتشره در این شبه رسانه، به وضوح خط تفرقه افکنانه و ایجاد آشوب آن را نمایان می‌سازد. بی بی سی فارسی از سوی کانون‌های مشخص مامور شده تا امنیت مردم ایران را با هدف خام براندازی نظام ایران تهدید کند.

گردانندگان بی بی سی فارسی برای نیل به هدف شوم فوق‌الذکر، حربه‌ها و ترفند‌های مختلفی را در ماه‌های اخیر بکار بسته‌اند. آن‌ها در تلاش هستند از هر سوژه‌ای، بهانه‌ای برای تحریک به اغتشاش و آشوب در ایران، درست کنند.

بیشتر بخوانید:
‏BBC رسانه نیست/ هشدار به همکاران داخلی بی بی سی؛ شما هم باید پاسخگو باشید

بی‌بی‌سی مرکز فرماندهی ستاد مشترک عملیات روانی علیه ایران/ هشدار به اعضای مافیای رسانه‌ای ضد ایرانی؛ باید پاسخگو باشید

عناصر به ظاهر رسانه‌ای بی بی سی فارسی که آن‌ها را باید مستخدمین پروژه تهدید امنیت مردم ایران دانست، چه سوژه، اعتراض صنفی کامیون‌داران باشد و چه نوسانات نرخ ارز، در هر شرایطی در پی تهیه بسته‌های خبری - تبلیغاتی ضدامنیتی علیه ایران هستند.

بی بی سی فارسی که در مقاطع افزایش نرخ ارز، بصورت لحظه‌ای اخبار مربوط به بازار ارز ایران را مخابره می‌کرد و در برنامه‌های ترکیبی و تحلیلی خود با دعوت از افراد مدنظرش به اسم کارشناس، مدام در حال دمیدن در بوق آشفتگی در اقتصاد ایران بود، در روز‌های اخیر که قیمت دلار در ایران سیر نزولی پیدا کرده، یا سکوت پیشه کرده و یا طبق رویه معمولش در حال وارونه نمایی موضوع است.

شبه رسانه ضدایرانی بی بی سی فارسی تا همین چندی پیش با پخش گزارش‌های جهت‌دار، مردم را ترغیب می‌کرد تا به خرید دلار بپردازند و در گزارش‌های خود از عبارت «صف مردم برای خرید دلار» استفاده می‌کرد، اما در روز‌های اخیر که در اثر کاهش نرخ دلار مردم برای فروش ارز‌های خود مراجعه می‌کنند، بی بی سی فارسی در اقدامی غیرحرفه‌ای که از عمق دشمنی‌اش با مردم ایران نشئت می‌گیرد، بجای عبارت «صف مردم برای فروش ارز» از عبارت‌های مخدوشی نظیر «ازدحام مردم برای خرید و فروش ارز» و «تجمع مردم» استفاده می‌کند.

بی بی سی فارسی همچنین برای پوشش خبر مربوط به کاهش نرخ دلار و بازگشت تدریجی ارزش پول ملی ایران در برابر دلار آمریکا، سویه ضدایرانی‌اش را به رخ کشید و تیتر زد که «قیمت‌ها ثبات ندارند».  

این همه در حالی است که این شبه رسانه ضدایرانی، روز سه‌شنبه – ۳ مهر- پس از سخنرانی تهدیدآمیز و مضحک ترامپ، با پخش ویژه برنامه‌هایی از صعود نرخ دلار در ایران، اظهار شادمانی می‌کرد و طی خبر‌هایی فوری از دلار‌های ۱۷ هزار تومانی و ۱۸ هزار تومانی سخن می‌گفت؛ اما یک هفته بعد از آن یعنی در روز دوشنبه -نهم مهر- که قیمت دلار به ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده بود، بی بی سی ابتدا در قبال این خبر سکوت پیشه کرد و پس از آن به دروغ در کانال تلگرامی اش، قیمت دلار را ۱۵ هزار تومان اعلام کرد.   اما وارونه‌نمایی بی بی سی فارسی در قبال خبر افت نرخ دلار در ایران تنها به دروغ‌پردازی‌های فوق‌الذکر منحصر نماند؛ بلکه این شبه رسانه ضدایرانی روز سه‌شنبه – ۱۰ مهر- در یکی از برنامه‌های خود، مصاحبه‌ای را با یکی از عناصر ضدانقلاب به نام «سیامک شجاعی» انجام داد. این عنصر معاند که شبکه دولتی انگلیس او را اقتصاددان و رئیس دانشکده بازرگانی دانشگاه ویلیام پترسون آمریکا می‌دانست، در مصاحبه خود با بی بی سی فارسی ضمن توهین‌ها و هتاکی‌هایی که مخصوص عناصر ضدانقلاب است، دقیقا همان محتوای مدنظر بی بی سی را بازگو کرد.  

این به اصطلاح کارشناس، مطابق با سیاست شبه رسانه ضدایرانی بی بی سی، از طریق آنتن این شبکه، صریحا از مردم می‌خواست که ارز‌های در دست خود را به فروش نرسانند. این فرد ضدانقلابِ متبوع بی بی سی فارسی، همچنین دستپاچه از حربه جاذبه ترس هم بهره جست و به دروغ مدعی شد، تحریم‌هایی که در راه است، مجددا قیمت ارز در ایران را بالا می‌برد.

این سیاست بی بی سی دقیقا همان حربه دلالان بازرا ارز ایران است که از خرید دلار‌های مردم اجتناب می‌کنند و به دروغ به آن‌ها القاء می‌کنند که قیمت دلار مجددا سیر صعودی خواهد گرفت.

دلالانی که منطق اقتصادی حکم می‌کند اگر معتقدند دلار دوباره گران می‌شود، دلار در دست مردم را از آن‌ها بخرند نه آنکه مردم را از فروش دلار‌های خود منصرف کنند. اما نکته اینجاست که آن دلالان هم می‌دانند که استمرار حضور مردم برای فروش دلارهایشان، باعث افت بیشتر نرخ ارز می‌شود، اتفاقی که خوشایند این سوداگران نیست؛ بی بی سی فارسی نیز از همین منطق دلالان و سوداگران بازار ارز ایران پیروی می‌کند؛ با این تفاوت که این شبه رسانه ضدایرانی هدف دیگری را از ترغیب مردم به عدم فروش دلارهایشان پیگیری میکند.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بی بی سی فارسی ضدایرانی دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۲۱۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ایران عصبانی و بیش از اندازه حسود هستند، اگر به زنی نگاه کنی کشته می‌شوی!

زی‌سان: یوهان اشترویس، دریانورد بخت برگشته هلندی در عصر حکومت شاه سلیمان صفوی (اسفند ۱۰۲۶ – ۸ مرداد ۱۰۷۳ خورشیدی/ فوریه ۱۶۴۸ – ۲۹ ژوئیه ۱۶۹۴ میلادی) به عنوان برده وارد ایران می‌شود. او روایتی خواندنی را درباره تعصب مردان ایرانی نسبت به زنان‌شان در ۴۰۰ سال قبل نقل می‌کند که در نوع خود بسیار قابل توجه است. 

به گزارش «زی‌سان»، یوهان اشترویس در ۱۶۲۸ م / ۱۰۳۸-۱۰۳۷ ق یا ۱۶۲۹ م / ۱۰۳۹-۱۰۳۸ ق در روستایی به نام رومر در نزدیکی آمستردام هلند متولد شد. او روایتی جالب از تفاوت رفتار ایرانیان در قیاس با ترک‌ها و سایر ملل با بردگان را نقل می‌کند. 

او پس از چند مرحله گشت و گذار در شرق آسیا، مدیترانه، اروپا و شمال آفریقا، از بد روزگار در جریان سکونت در روسیه تزاری، با شورش قزاق‌ها مواجه شد. او و همراهانش برای فرار از دست شورشیان از آستراخان فرار و رهسپار ایران شدند که در میانه راه از سوی تاتار‌ها به اسارت در آمدند. 

تاتار‌ها اشترویس را به بازرگان ایرانی به نام حاجی محمد صالح فروختند. این بازرگان نیز در سال ۱۶۷۰ این دریانورد هلندی را به عنوان برده به تاجر ثروتمند دیگری به نام حاجی بایران علی از اهالی دربند می‌فروشد. اشترویس در جریان اقامت در ایران اطلاعات ارزشمندی را از ایران آن دوران (عصر شاه سلیمان صفوی) ارائه می‌دهد. 

گزارش‌هایش در مورد خودکشی، قتل، اعدام، روسپی‌گری، دزید، راهزنی و رباخواری و... تصویری گویا از مسائل ایران آن دوران به خصوص در شهر‌های شماخی و دربند است. البته اشتروس توصیفی جالب و خواندنی را از شمال تا جنوب ایران -از اردبیل تا گمبرون (بندرعباس) - ارائه می‌دهد. 

نکته قابل توجه روایت‌های این هلندی بخت برگشته این است که او به عنوان برده در ایران حضور داشته و هیچ‌گونه فرصتی برای ارتباط با اصحاب قدرت نداشته است. روایت او تصویری واقعی از بطن جامعه ایران حدود ۴۰۰ سال قبل است. 

در ادامه روایت اشترویس  درباره تعصب مردان ایرانی نسبت به زنان‌شان در ۴۰۰ سال قبل را می‌خوانید:

«مردم اینجا ذاتاً مستعد خشم و عصبانیت و بیش از اندازه حسودند. اگر برده‌ای به زنی لبخند بزند یا دوستانه به او نگاه کند، از نظر آنها کاری غیر عادی انجام داده است. در این مورد هیچ دلیلی برای شکایت از اربابم نداشتم ولی همسایه ما به میزان زیادی به این رفتار مشوش و آشفته معتاد بود. 

چون برای استفاده از هوای خنک تخت خوابم در پشت بام خانه قرار داشت به خوبی حیاط و باغ همسایه را می‌دیدم چند زن در باغ و حیاط قدم میزدند و بدون حجاب با یکدیگر بازی می‌کردند آن مرد چندین بار مرا دید. من نیز او را، دیدم ولی نمیدانست چگونه مانع من شود؛ بنابراین به اربابم گفت برده‌ات به سوی زنانم سنگ پرتاب کرده است.

با در نظر گرفتن سنگ، شرایط من و سایر برده‌ها این سخن نادرست بود. اربابم به او گفت باور نمی‌کنم که چنین ادعایی درست باشد. وی گفت برده ات را ببر وگرنه او را پایین می‌کشم؛ اربابم به من هشدار داد که مواظب باش و پایین را نگاه نکن، زیرا نمی‌دانم چه اتفاقی رخ می‌دهد. چون بسیار کنجکاو بودم تا بدانم که او برای پایین کشیدن من از چه ابزاری استفاده می‌کند، به پشت بام برگشتم و چند قبضه تفنگ لوله بلند را دیدم که بیرون از پنجره آماده شلیک بودند بی درنگ برگشتم و خیلی زود صدای شلیک تفنگ‌ها را شنیدم ولی برخلاف انتظار هیچ آسیبی ندیدم.»

tags # تاریخ ایران ، صفویان سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • چرا BBC دیگر آن قدرت سابق را ندارد؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • مردم ایران عصبانی و بیش از اندازه حسود هستند، اگر به زنی نگاه کنی کشته می‌شوی!
  • شیخ بهایی، عالمی چندبعدی بود
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟
  • چرا داستان «جمشید بسم‌الله» دهه‌هاست تکرار می‌شود؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • خرید باشگاه هوادار یک شایعه تبلیغاتی بود!