Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شبکه فارسی بی‌بی‌سی هر چه تلاش می‌کند خود را رسانه ای بی طرف نشان دهد و رسالت خود را بیان شفاف اخبار اعلام کند اما اقدامات این شبکه خط ابطال بر ادعای تیم رسانه ای ملکه انگلیس کشیده است.

در هفته گذشته و پس از حمله تروریستی در شهر اهواز شبکه فارسی بی بی سی حاضر نشد از آن به عنوان حمله تروریستی نام ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام بی‌بی‌سی فارسی واکنش های بسیاری را به دنبال داشته است. امروز همزمان با کاهش ناگهانی قیمت دلار و ارز باز هم بی‌بی‌سی فارسی بر اساس مصلحت اندیشی خود حاضر نشد این خبر را پوشش دهد.

گرچه بار اول نیست که این نوع رفتار  از بی‌بی‌سی فارسی سر زده اما تناقض میان رفتار و عملکرد این گروه رسانه‌ای جای سوال دارد؟ چرا زمانی که قیمت‌ها صعودی بود با موج‌سواری بر تلاطم بازار سکه و ارز، هیجان روانی مخاطبان را  برمی انگیخت و حالا در برابر انتشار این خبر مسرت بخش و امیدوار کننده سکوت کرده است؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۶۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم اسرائیل برای تعطیلی دفتر الجزیره

 
دولت اسرائیل روز یکشنبه تصمیم گرفت تا فعالیت شبکه خبری «الجزیره» را ممنوع کند.

به گزارش صدای ایران، این تصمیم که همزمان با افزایش تنش‌ها بر سر نحوه پوشش جنگ غزه از سوی «الجزیره» اتخاذ شد به معنای بسته شدن دفاتر این رسانه در اسرائیل است.

به گفته بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، کابینه این کشور به اتفاق آراء به ممنوعیت فعالیت «الجزیره» رای داده است.

سازمان گزارشگران بدون مرز در واکنش به ممنوعیت فعالیت این شبکه قطری در اسرائیل از آن به عنوان تصمیمی «سرکوب‌گرانه» یاد کرد. این نهاد در بیانیه خود نوشت که هدف از ممنوعیت فعالیت «الجزیره» در اسرائیل «سانسور این شبکه به دلیل نحوه پوشش جنگ غزه» بوده است.

نخست‌وزیر اسرائیل در حالی خبر رای کابینه این کشور به ممنوعیت فعالیت «الجزیره» را در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) اعلام کرد که هنوز مشخص نیست این تصمیم از چه زمانی به اجرا در خواهد آمد. علاوه بر این دائمی یا موقتی بودن این ممنوعیت نیز مشخص نشده است. 

شبکه الجزیره که مقر آن در دوحه، پایتخت قطر واقع شده این اقدام را محکوم و به شدت از این اقدام انتقاد کرد. یکی از گزارشگران این شبکه گفت که ممنوعیت فعالیت «الجزیره» تنها پوشش خبری در اسرائیل و شرق بیت‌المقدس (اورشلیم) را تحت تاثیر قرار خواهد داد و تاثیری بر خبررسانی از سرزمین‌های فلسطینی نخواهد گذاشت. 

شبکه «الجزیره» در پوشش خود از جنگ غزه اسرائیل را به «کشتار» و «جنایت جنگی» متهم می‌کند. در مقابل اسرائیل از این شبکه به عنوان «همکار حماس» یاد می‌کند.

دیگر خبرها

  • چرا BBC دیگر آن قدرت سابق را ندارد؟
  • تمجید جیمی کرگر و اشلی یانگ از رفتار تماشاگران منچستریونایتد در ورزشگاه پس از شکست این تیم مقابل کریستال پالاس (زیرنویس فارسی)
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • تقلب و تقلای پادشاهان عریان لیبرال دموکراسی
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی + ویدئو
  • حکم اسرائیل برای تعطیلی دفتر الجزیره
  • دروغ عجیب و شاخدار مهناز افشار در گفتگو با دویچه وله فارسی